EGYENSÚLY ÉS INSPIRÁCIÓ A TUDATOS NŐK SZÁMÁRA
25_edited_edited_edited_edited.jpg

A Madre mind az öt érzéket kielégítő élményt nyújt. Célunk, hogy a Madre egy olyan közösséget hozzon létre, melynek tagjai a masszázsokon túl további exkluzív események részesei.

KIK VAGYUNK MI?

A Madre két barátnő közös álma volt - a mi közös álmunk - akik egy évtizednyi pörgős, kreatív szakmai út után vágtak bele a megvalósításába. Gyermekeink születését követően 180 fokos fordulatot vett az életünk, így búcsút intettünk sminkes és díszlettervezői múltunknak. Közhely, de igaz: amikor egy nő anyává válik, minden más megvilágításba kerül. Új élethelyzetünk egyik legfontosabb oszlopa a belső egyensúly lett, aminek megteremtéséhez korábbi közös ötletünket váltottuk valóra. Mindig is sokat foglalkoztunk a nőiség témájával, próbáltuk túlterhelt életünkbe becsempészni és a lehető legjobban megélni, több-kevesebb sikerrel. 

Mindketten elsajátítottuk a frissítő, nyugtató, klasszikus és különleges arcmasszázsok fortélyait, és folyamatosan képezzük magunkat, hogy a bennünk élő lelkesedést és energiát tudásunk legjavát nyújtva adhassuk tovább neked.

 

MIT ÜZEN A MADRE?

Egyik legfontosabb célunk, hogy segítsük a nők teljes (ön)elfogadását és a sokféle női szerep harmóniájának megélését. Azért választottuk ehhez az arcmasszázs eszközét, mert úgy gondoljuk: az érintés és a különböző masszázs típusok ötvözése egyszerre hat minden érzékre.  

 

Legyen szó egy nehezebb napról vagy fontosabb életeseményről, az általunk kínált szolgáltatások támaszt nyújtanak számodra bármilyen helyzetben. Segítenek a relaxálásban, a regenerálódásban és szervezet természetes kiválasztási folyamataiban. Ezek a mindennapi folyamatok meghatározzák a közérzeted és így magát az életed is. 

MASSZÁZSAINKRÓL

A kétféle alap masszázs technika - a svéd- és az ayurvédikus masszázs - mellett az aromaterápia a leghatékonyabb eszközünk. Az alkalmazott illóolajok és alap olajak aromaterápiás hatásuk és magas minőségük miatt képezik elengedhetetlen részét masszázsainknak. A különböző kezelésekhez speciális, a hatásokat erősítő illóolaj keverékekkel dolgozunk, amelyek összetevői külön-külön is nagyon sok előnyös tulajdonsággal bírnak. Az illóolajokon túl CBD olajat is használunk különleges hatásai miatt. Ez a kenderből nyert kannabinoid olaj nagyon erős természetes nyugtató és gyulladáscsökkentő, ezért az utóbbi időben a kozmetikai szerek egyik világsztárja lett, mi is alkalmazzuk masszázsaink során.

 

A menstruáció tabu téma az emberek életében. Alig beszélünk róla, pedig sokan otthon sem tudnak teljesen ellazulva regenerálódni akkor, amikor nagy szükség lenne rá. Mi azt szeretnénk, hogy  könnyebbek legyenek számodra ezek a napok, hogy pihenhess és enyhüljenek a fájdalmaid. A PMS masszázs mellett jelenleg is dolgozunk azon, hogy különböző workshop-ok és események alkalmával még inkább lehetőséged legyen megérteni és megélni a menstruációhoz kapcsolódó, benned zajló folyamatokat. 

A gua sha ősi kínai masszázs típus, amely nagyon erősen hozzájárul a nyirokkeringés serkentéséhez és így a méreganyagok távozásához. A gua sha kő, mint a masszázshoz felhasznált eszköz reneszánszát éli a nemzetközi, etikus szépségiparban, ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy a budapesti nők számára is elérhető legyen.