EGYENSÚLY ÉS INSPIRÁCIÓ A TUDATOS NŐK SZÁMÁRA
FJRB3324_edited_edited.jpg

Hogyan legyünk tudatosak, milyen eszközt válasszunk ahhoz, hogy a legteljesebb életet éljük és segíthessünk másokon? - Ez volt a legfontosabb kérdés amit feltettünk magunknak mikor elkezdtük a Madre-t.

KIK VAGYUNK MI?

A Madre két barátnő közös álma volt - a mi közös álmunk - akik egy évtizednyi pörgős, kreatív szakmai út után vágtak bele a megvalósításába. Gyermekeink születését követően 180 fokos fordulatot vett az életünk, így búcsút intettünk sminkes és díszlettervezői múltunknak. Közhely, de igaz: amikor egy nő anyává válik, minden más megvilágításba kerül. Új élethelyzetünk egyik legfontosabb oszlopa a belső egyensúly lett, aminek megteremtéséhez korábbi közös ötletünket váltottuk valóra. Mindig is sokat foglalkoztunk a nőiség témájával, próbáltuk túlterhelt életünkbe becsempészni és a lehető legjobban megélni, több-kevesebb sikerrel. 

Mindketten elsajátítottuk a frissítő, nyugtató, klasszikus és különleges arcmasszázsok fortélyait, és folyamatosan képezzük magunkat, hogy a bennünk élő lelkesedést és energiát tudásunk legjavát nyújtva adhassuk tovább neked. Ez a folyamatos tanulás ami előre visz bennünket, és segít a megújulásban. Az állandó változások bénítóan tudnak hatni, mikor váratlanul érnek bennünket, de a megújulás képessége erőt adhat. A Madre filozófiája számunkra: kimeríthetetlen inspiráció és teljes életcél. Nem próbálunk ellenállni, hanem változunk és tanulunk a helyzetekből.

 

MIT ÜZEN A MADRE?

Egyik legfontosabb célunk, hogy segítsük a nők teljes (ön)elfogadását és a sokféle női szerep harmóniájának megélését. A szépségápolás és arcmasszázs egy nagyon intim és mégis könnyen hozzáférhető módszer, amit kezdeti  eszközként választottunk a tanulásaink útján. Az elmúlt egy év változásai azonban arra késztettek bennünket is, hogy elinduljuk más irányokba is és kiegészítsük ezt az alapot olyan irányokkal amikben mi magunk még jobban ki tudunk bontakozni. A masszázs és azon belül is a Gua Sha mindig is a filozófiánk alapját fogja képezni, ezért most úgy döntöttünk, hogy közelebb hozzuk számotokra ezt a kimeríthetetlen forrást

 

Legyen szó egy nehezebb napról vagy fontosabb életeseményről, a Gua Sha támaszt nyújthat számodra bármilyen helyzetben. Segít a relaxálásban, a regenerálódásban és szervezet természetes kiválasztási folyamataiban. Ezek a mindennapi folyamatok meghatározzák a közérzeted és így magát az életed is. A Masterclass tudásanyagaiban pedig a különböző specifikus területekbe jobban el tudsz mélyedni. 

 

.

AZ ÚT AMIT JÁRUNK

"Egész életemet meghatározta a mozgás, a tánc, a zene a ritmus. Klasszikus balettel kezdtem, majd az RG világában folytattam, onnan pedig a társastánc volt a következő lépés. Érettségi után a kortárs és modern tánc lett a komolyabb érdeklődésem tárgya, de a Táncművészeti Egyetem felvételijén végül nem ezt az utat választottam és a Képzőművészeti Egyetem Látványtervező szakára vettek fel, majd a MOME Media Design szakát is elvégeztem. A kreatív szakmai életben azonban teljesen háttérbe szorult a tánc, és ennek a hiánya meg is mutatkozott. Ehhez a felismeréshez, végig kellett járnom egy utat, ahol realizáltam az őszinte mozgás és megélés hiányát. De a test nem hazudik és nem felejt. Minden egyes történetre, élethelyzetre emlékszik, ahogy egy kisebb seb is emlékeztet bennünket egy kellemes nyári estére a természetben. Mikor pedig várandós lettem kénytelen voltam figyelni a testemre és ezek az emlékek sorozatosan felszínre törtek. Közben pedig ráeszméltem, hogy ennek nincs vége: ez az élet része. Mikor realizáltam, hogy a mozgás és tánc milyen erőteljes gyógyulási élményt nyújthat összeállt a kép: az én eszközöm abban, hogy segítsek másoknak a teljesebb élet megélésében a táncterápia lesz. Jelenleg tanulom ezt a különleges módszert és hamarosan veletek is megosztom ennek elementáris élményét."

Nóri

FJRB3473_edited.jpg
FJRB3503_edited.jpg

"Sokáig kerestem a gyökereimet, azt gondoltam, akkor fogom megtalálni Önmagam, a “küldetésemet”, ha tudok kapaszkodni valamiben. Izraelben születtem és nőttem fel erdélyi-magyar családban. 16 évesen kerültem Magyarországra, amikor is mindent elölről kellett kezdenem, saját magamat is újra kellett gondolnom, ami hosszú évekbe telt. Egy valami állandó maradt, az pedig a folyamatos keresés, hogy hol találom meg az értelmet abban, amit csinálok? Rá kellett jönnöm, hogy nem az adott ország, amiben élek, vagy egy új szakma fogja meghozni nekem ezt az áhított belső nyugalmat. Szépen lassan elkezdtem befelé figyelni, és így kezdetét vette az öngyógyítás útja. Fiam születése után nem is kerestem a visszautat a reklám és film világába, ahol sminkesként dolgoztam, bár szerettem azt, valahogy már nem tudtam elképzelni magam abban a közegben. Egy szimplán hobbinak induló Aromaterápiás kurzus elindított egy az úton, többféle masszázstechnikát, arcreflexológiát sajátítottam el, jelenleg természetgyógyászatot tanulok, azon belül Alternatív mozgás-, és masszázsterápiát. 

Nincs küldetésem, boldogan szeretnék élni, és ha van mód rá, akkor eszközt adni az embereknek, hogy megismerjék testük és szervezetük jelzéseit, hogy jobb minőségű életet élhessenek.“

Nancy