A test - lélek és szellem hármasa meghatározza életünket. Választhatjuk, hogy nem fordítunk különösebb figyelmet rájuk, de alapvetően tudat alatt ezek törekszenek a szimbiózisra. Vannak élethelyzetek mikor azonban kibillennek és az egyik túlsúlyba kerül. Mai világunkba ez általában a szellem. Rendkívüli módon a fejünkben élünk,

kevés időt szentelve a testre és lélekre.

Mi a Madrenál elköteleződtünk aziránt, hogy olyanok számára is könnyen megközelíthető eszközöket nyújtsunk ennek a szimbiózisnak a visszaállítására, akik nem biztos, hogy maguktól éreznék a szükségét.

 

A szépségápolás olyan módszer, amivel ezt könnyedén elérhetjük. A Gua Sha pedig a tökéletes eszközünk, ami ezen bőven túl mutat és észrevétlenül vezeti be a mélyebb világokba azokat is, akik tudatosan kevesebb időt szentelnének ennek. 

Úgy érezzük ezzel meg tudjuk nyitni a kaput magunk és mások számára is, ahhoz, hogy együtt tanulva és fejlődve megértsük Önmagunkat, elfogadjuk és ezáltal teljesebb, tudatosabb és szabadabb életet éljünk.

A szépségápoláson kívül, hamarosan olyan módszereket fogunk bevezetni a repertoárunkba, ahol a test és a lélek mélyebb rétegeibe tudtok velünk betekinteni, hasonlóan könnyed és élvezetes eszközökkel!

Tartsatok velünk az úton!

IMG_9997_edited.jpg