Itt minden kérdésedre választ kaphatsz a Gua Sha masszázzsal kapcsolatban. A különleges Madre Stone formájáról, a masszázs különlegességéről, de még arról is, hogy hogyan kapcsolódnak össze a különböző szerveink a szépségápolással.

HOGYAN KAPCSOLÓDIK ARCBŐRÜNK A TESTÜNK EGÉSZSÉGÉHEZ

A Hagyományos Kínai Orvoslás rendszerét ismerve, láthatjuk, hogy az egész testen futó meridiánok az arcon kezdődnek, vagy végződnek. 

Minden nem kívánt részlet belülről fakad és ez folyamatos kapcsolatban van, oda - vissza kölcsönhatásban.

 

 

 

VEDD KEZEDBE TESTED JÓL LÉTÉT

A rendszeres nyirokdrenázzsal elősegíthetjük az immunrendszerünk működését, optimalizáljuk a méreganyagok kiválasztását, ami tiszta ragyogó arcbőrt kölcsönöz. 

A meridiánok mentén dolgozva a belső szervműködésünkre is hatással vagyunk, ezért a Gua Sha egy teljeskörű kezelés, ami kívül-belül hat.

ARCUNK RÉSZLETEI ÉS A HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ TESTI ÁLLAPOTOK 

Arcunk egyfajta térkép az egész testünkhöz. Megtalálhatóak rajta elakadásaink, nehézségeink lenyomatai. Tekintsük egyfajta kulcslyuknak szervezetünkhöz, amin keresztül bepillantást nyerhetünk működéséhez. Adott területek egészen pontosan meghatározzák állapotainkat, ezért komoly figyelmet kell fordítani rájuk. A Madre Stone-hoz járó bevezető Masterclass modulban pontos képet kaptok ezekről a területekről és az arcunkkal való kölcsönhatásaikról.

 

MIBEN MÁS A MADRE STONE

A fehér jádéből készült Gua Sha kő megtervezésénél különösen ügyeltünk a multifunkciós használhatóságra, és a hatékonyságra. Az öt különböző oldal tökéletesen illeszkedik arcunk minden részéhez, és hatékonyabban fejti ki a Gua Sha jótékony hatását. 

 

Nagy domború ív -  lapos simításokhoz, nyirokdrenázshoz

Nagy homorú ív -  tökéletesen illeszkedik az állvonalon és arccsonton, illetve a nyak-váll vonalon

Hullámos oldal - kisebb szegmensekhez, mint a szemöldök

Fésű oldal - erőteljsebb stimuláláshoz, akár mélyebb ráncokon, vagy hajas fejbőrön

Kerek csúcs oldal - a finom szem alatti terület kezeléséhez, illetve pontstimuláláshoz.

HOGYAN ALKALMAZD A GUA SHA MASSZÁZST

  

Alkalmazhatod akár mindennap a rutinod részeként, de heti rendszeresség is megteszi a hatását. A megfelelő gyakoriságon és finom használaton van a hangsúly, nem pedig a masszázs erősségén. 

Már pár alkalom után észrevehető a ragyogóbb arcbőr, puffadás csökkenése, de a pattanások is nehezebben alakulnak ki  a rendszeres Gua Sha használattal.

 

MIT TUD MÉG EZ A KIS KŐ

Amennyiben többet szeretnél tudni a Gua Sha lehetséges használatáról, és további jótékony hatásairól keresd Masterclass programjainkat. Megismerheted a Hagyományos Kínai Orvoslás rendszerét az arcápolásban, ami egy teljesen új és izgalmas szemléletet ad, akár szakmabeli vagy, akár saját használat céljából.

FJRB3588_edited.jpg